A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Полково-Микитівський ліцей" Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області

Тиждень англійської мови

Дата: 26.12.2022 13:12
Кількість переглядів: 79

Звіт про проведення Тижня англійської мови

         Із метою популяризації вивчення англійської мови, розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, естетичного виховання, духовного багатства учнів, у період із 19 по 23 грудня 2022 року у КЗ «Полково-Микитівський ліцей» був проведений Тиждень англійської мови.

         В рамках тижня було проведено багато різноманітних заходів, які удосконалювали знання, уміння та навички, отримані на уроках англійської мови, розширювали світогляд та ерудицію учнів; розвивали їх творчі здібності, самостійність, естетичні смаки; виховували любов й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формували вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови. Протягом тижня були проведені такі заходи:

У понеділок 19 грудня був проведений захід 7  класі присвячений відкриттю Тижня англійської мови та знайомство з англомовними країнами: перегляд відео «Різдво в Великій Британії».

У вівторок 20 грудня був проведений Позакласний захід "Christmas Party" ( 4 клас).

Головною метою проведення цього заходу є підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови в школі, розширити знання учнів про культуру країни, мова якої вивчається, формувати лінгвокраїнознавчу компетенцію школярів. Крім того, учні співпрацюють в командах для досягнення спільної мети, а також навчаються конкурентоспроможності та впевненості у своїх силах та знаннях.

У середу 21 грудня - перегляд відео «Історія Великої Британії»(8 клас)

Під час перегляду відео діти дізналися багато цікавого про історію Великої Британії.

22 грудня -  захід з англійської мови у 2 класі "Have Fun with Smart Junior" для 2 класу, учні захопилися ігровою програмою. За допомогою ігор діти вдосконалювали навички читання, аудіювання та говоріння, розвивали логічне мислення, пам’ять та увагу.

Всі заходи проводилися іноземною мовою. Поставлені завдання були виконані. Створено умови для самовираження учнів як в інтелектуальному, так і в емоційному планах. Реалізовано навчальні (повторення, активізація отриманих знань і умінь), і виховні (повага до іншомовної культури), і розвиваючі (розширення кругозору, отримання нової інформації), і комунікативні завдання. В цілому, Тиждень іноземної мови дозволив активізувати діяльність учнів, стимулювати їх подальшу роботу, придбати нові і вдосконалювати вже набуті навички самостійної роботи. Цей період став одним з цікавих епізодів шкільного життя, насичений різноманітними подіями, які сприяють розвитку інтересу в школярів до вивчення іноземних мов.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора